Skip to main content

THEMA

Familieproblemen

Materialen voor het samen bouwen aan een gezond gezinsleven.

Om de gezinscohesie te versterken, de communicatie binnen het gezin te bevorderen en relaties harmonischer te maken, is het belangrijk dat kinderen weten hoe ze zich beter kunnen uiten maar ook hoe de andere in het gezin zich voelt en wat zijn noden en wensen zijn. Ouders spelen hierin een grote rol, zij zijn de dragers van het gezin en dienen kinderen te ondersteunen in hun emotionele noden op een manier die bijdraagt aan de innerlijke veiligheid van een kind.

Visuele materialen kunnen een effectieve manier zijn voor kinderen maar ook andere gezinsleden om zich uit te drukken. Ze kunnen ook kinderen helpen hun emoties op een meer expressieve manier te onthullen of om op een speelse manier toch te bouwen aan de positieve rol die het kind heeft binnen een gezin. Hier vindt u materialen die kunnen ondersteunen bij het bouwen aan gezonde familierelaties, gezinscohesie als de gezinscommunicatie.

.

Interactieve werkvormen/
groeibundels

Video’s voor kind en begeleider

Meeslepende verhalen

Leuke spelletjes

ALTIJD TOEGANG TOT AL ONZE GROEIBUNDELS + ABLE HUT VIDEO'S?

DOWNLOAD GRATIS PROEFBOX

Probeer onze proefbox en maak zo kennis met
enkele van onze materialen.

Nu tijdelijk voor 14 dagen

Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration
Open chat
Hulp nodig?
Hallo, hoe kunnen wij u helpen? (Zijn we even niet live? Laat dan gerust uw e-mailadres achter zodat we u eventueel alsnog te woord kunnen staan.)